Aktualitások

Tájékoztatás

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi felújítási és karbantartási munkálatok zajlanak Százhalombattán:

 

Játszótér-felújítás:
A 2024. július első hetében megkezdődőnek a százhalombattai játszóterek felújítási munkálatai. A munkálatok 12 játszóteret érintenek, amelynek első ütemében a Százszorszép park, az Irinyi János utca 11-17. szám mögötti játszótér, a Szeptember 11. park és a Bartók Béla park fog megújulni. A megbízott vállalkozó gondoskodik a terület elkerítéséről.

 

Tovább

Tájékoztatás

A MOL Nyrt. tájékoztatása szerint a Dunai Finomító bizonyos üzemeiben előre ütemezett, időszakos karbantartási munkákat végeznek.

MIKOR VÁRHATÓ A KARBANTARTÁS?

 

AZ ÉRINTETT ÜZEMEK LEÁLLÁSA ÁPRILIS 20. ÉS JÚNIUS 24. KÖZÖTT SZAKASZOSAN TÖRTÉNIK, MAJD A KARBANTARTÁS ELVÉGZÉSE UTÁN A VÁRHATÓ VISSZAINDÍTÁS IS SZAKASZOSAN VALÓSUL MEG, VÁRHATÓAN JÚNIUS UTOLSÓ HETÉBEN FEJEZŐDIK BE.

 

Az időszakos karbantartás a finomító berendezéseinek BIZTONSÁGOS ÜZEMMENETÉT ÉS ÉLETTARTAM NÖVELÉSÉT SZOLGÁLJA. Szakembereik mindent megtesznek azért, hogy tevékenységük ne zavarja a környéken élő szomszédaink mindennapjait.

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A FINOMÍTÓBAN ÜTEMEZETT KARBANTARTÁSRA?

 

Tovább

Felhívás

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ez év január közepén jutott tudomásunkra, hogy - egy belügyminisztériumi közlemény alapján - a százhalombattai ügyeleti ellátás 2024. február 1-től az eddigi gyakorlat szerint MEGSZŰNIK.

 

Tovább

Nyílt levél

dr. Brauswetterné Papp Éva Igazgató Asszony részére!

Október 23-án együtt ünnepeltük Százhalombattán az 56-os forradalom és szabadságharc emléknapját, emlékeztünk az 56’ eseményekre és a hősökre.

 

Tovább

Emlékezzünk az aradi vértanúkra

.

174 évvel ezelőtt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után, 1849. október 6-án végezték ki Aradon a 13 honvédtisztet. Ugyanezen a napon végezték ki Pesten az első felelős magyar miniszterelnököt, Batthyány Lajost is. Az ő vértanúságukra és a szabadságharc hősi elhunytjaira is emlékezünk ezen a napon.

 

Az aradi vértanúk emléknapján Százhalombattán is fejet hajtunk az 1848-49-es szabadságharc mártír tábornokai és vezetői előtt.

 

Emlékezzünk hőseinkre, kik a szabadságunkért adták életüket!

 

Tovább

Egy nemzet, amely összetartozik

megemlékezés

„Akik az igazság sírjára köveket hengerítenek, azok nem hisznek Magyarország föltámadásában. Mert Magyarország igazsága csak az igazság Magyarországa lehet”. (Juhász Gyula)

 

Tovább

Tisztelt Óvárosi lakóközösség!

Felhívás

Magyar Posta Zrt. 2023. február 13-án kelt levelében tájékoztatta Önkormányzatunkat, hogy a vállalatot érintő erőteljes energiaválság miatt különösen nagymértékben megemelkedett költségek okán szünetelő, Százhalombatta 3. számú posta, azaz a 2440 Százhalombatta, Szent László utca 17. szám alatt található óvárosi postahely visszanyitására nincs lehetőségük.

 

Erre tekintettel az Óvárosban sajnálatosan megszűnt a postai szolgáltatás.

 

Tovább

Nyílt levél

a HBVK vezetője és munkatársai részére!

Tisztelt Kovács Marianna Igazgató Asszony!

 

Nagy örömmel olvastam levelét, amelyben tájékoztatott arról, hogy A Hamvas Béla Városi Könyvtár elnyerte a „Családbarát Hely” címet, a Családbarát Magyarország Központhoz benyújtott pályázat alapján. A könyvtár a családbarát szempontok megvalósulása szerint, mint szolgáltató hely pályázott és nyert.

 

Tovább

Táncolj Százhalombatta 2023

felhívás
Tovább

Karbantartás

Tájékoztató

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a MOL Dunai Finomító bizonyos üzemeiben június 6 - ig előre ütemezett, időszakos karbantartást végzünk Százhalombattán.

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A FINOMÍTÓBAN ÜTEMEZETT KARBANTARTÁSRA?

 

Tovább

Oldalak