Aktualitások

Felhívás

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ez év január közepén jutott tudomásunkra, hogy - egy belügyminisztériumi közlemény alapján - a százhalombattai ügyeleti ellátás 2024. február 1-től az eddigi gyakorlat szerint MEGSZŰNIK.

 

Tovább

Nyílt levél

dr. Brauswetterné Papp Éva Igazgató Asszony részére!

Október 23-án együtt ünnepeltük Százhalombattán az 56-os forradalom és szabadságharc emléknapját, emlékeztünk az 56’ eseményekre és a hősökre.

 

Tovább

Emlékezzünk az aradi vértanúkra

.

174 évvel ezelőtt az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után, 1849. október 6-án végezték ki Aradon a 13 honvédtisztet. Ugyanezen a napon végezték ki Pesten az első felelős magyar miniszterelnököt, Batthyány Lajost is. Az ő vértanúságukra és a szabadságharc hősi elhunytjaira is emlékezünk ezen a napon.

 

Az aradi vértanúk emléknapján Százhalombattán is fejet hajtunk az 1848-49-es szabadságharc mártír tábornokai és vezetői előtt.

 

Emlékezzünk hőseinkre, kik a szabadságunkért adták életüket!

 

Tovább

Egy nemzet, amely összetartozik

megemlékezés

„Akik az igazság sírjára köveket hengerítenek, azok nem hisznek Magyarország föltámadásában. Mert Magyarország igazsága csak az igazság Magyarországa lehet”. (Juhász Gyula)

 

Tovább

Tisztelt Óvárosi lakóközösség!

Felhívás

Magyar Posta Zrt. 2023. február 13-án kelt levelében tájékoztatta Önkormányzatunkat, hogy a vállalatot érintő erőteljes energiaválság miatt különösen nagymértékben megemelkedett költségek okán szünetelő, Százhalombatta 3. számú posta, azaz a 2440 Százhalombatta, Szent László utca 17. szám alatt található óvárosi postahely visszanyitására nincs lehetőségük.

 

Erre tekintettel az Óvárosban sajnálatosan megszűnt a postai szolgáltatás.

 

Tovább

Nyílt levél

a HBVK vezetője és munkatársai részére!

Tisztelt Kovács Marianna Igazgató Asszony!

 

Nagy örömmel olvastam levelét, amelyben tájékoztatott arról, hogy A Hamvas Béla Városi Könyvtár elnyerte a „Családbarát Hely” címet, a Családbarát Magyarország Központhoz benyújtott pályázat alapján. A könyvtár a családbarát szempontok megvalósulása szerint, mint szolgáltató hely pályázott és nyert.

 

Tovább

Táncolj Százhalombatta 2023

felhívás
Tovább

Karbantartás

Tájékoztató

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a MOL Dunai Finomító bizonyos üzemeiben június 6 - ig előre ütemezett, időszakos karbantartást végzünk Százhalombattán.

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A FINOMÍTÓBAN ÜTEMEZETT KARBANTARTÁSRA?

 

Tovább

Pályázati felhívás

„B” kategóriás közúti járművezetői engedély megszerzésére

I.       A PÁLYÁZAT CÉLJA:

A városban élő fiatalok „B” kategóriás közúti járművezetői engedély megszerzésének támogatása.

II.      A PÁLYÁZÓK KÖRE:

A pályázó a pályázat benyújtása időpontjában
    -    bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Százhalombattán és lakóhelye települési szinten 2020. január 1. előtt már fennállt, valamint
-    25. életévét nem töltötte be.

III.     PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:

A Közalapítvány által megszerkesztett PÁLYÁZATI ADATLAPON

Tovább

Tisztelt Városlakó!

Felhívás

A városi közvilágítás korszerűsítési munkálatai miatt, a Szent István tér 10. szám alatt található mélygarázs bejárata és a BENU Gyógyszertár közötti területen található 10 parkolóhely 2023. április 17. hétfő reggel 7.00 órától előreláthatólag 2023. április 31-ig lezárásra kerül. A parkoló terület többi részén valamint a parkolók közötti út kétirányú forgalmát az ideiglenes lezárás nem akadályozza.

 


Kérjük, hogy 2023. április 16-tól hagyják szabadon az alábbi képen ábrázolt parkolóhelyeket, a hétfő reggeli munkavégzés zavartalan megkezdése érdekében!

 

Tovább

Oldalak