Tájékoztatás

MIKOR VÁRHATÓ A KARBANTARTÁS?

 

AZ ÉRINTETT ÜZEMEK LEÁLLÁSA ÁPRILIS 20. ÉS JÚNIUS 24. KÖZÖTT SZAKASZOSAN TÖRTÉNIK, MAJD A KARBANTARTÁS ELVÉGZÉSE UTÁN A VÁRHATÓ VISSZAINDÍTÁS IS SZAKASZOSAN VALÓSUL MEG, VÁRHATÓAN JÚNIUS UTOLSÓ HETÉBEN FEJEZŐDIK BE.

 

Az időszakos karbantartás a finomító berendezéseinek BIZTONSÁGOS ÜZEMMENETÉT ÉS ÉLETTARTAM NÖVELÉSÉT SZOLGÁLJA. Szakembereik mindent megtesznek azért, hogy tevékenységük ne zavarja a környéken élő szomszédaink mindennapjait.

 

MIÉRT VAN SZÜKSÉG A FINOMÍTÓBAN ÜTEMEZETT KARBANTARTÁSRA?

 

Az időszakos karbantartás az üzemek biztonságos üzemmenetét szolgálja, annak érdekében, hogy az ország számára stratégiai fontossággal bíró üzemanyag ellátást a Dunai Finomító a jövőben is folyamatosan és zavartalanul biztosítani tudja, az év 365 napján.

 

További haszna, hogy a leállások alatti technológiai fejlesztéseik révén hatékonyabban, biztonságosabban és fenntarthatóbban tudnak működni. A karbantartási időszak alatt üzemeikben javításokra, felújításokra, cserékre kerül sor, melyet az adott üzem irányított és felügyelt leállása mellett végeznek el, egészséget, környezetet, biztonságot nem veszélyeztető körülmények között.

 

A LAKOSSÁG SZÁMÁRA MI ÉRZÉKELHETŐ SZÁZHALOMBATTÁN ÉS A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEKEN A LEÁLLÁS IDEJÉN?

 

A leállással járó munkálatok a finomító környezetében elsősorban a leállásra való felkészülés és a visszaindulás idején okozhatnak a szokásostól eltérő jelenséget. Az üzemek leállásra történő ELŐKÉSZÍTÉSE 3-6 NAPIG, valamint a JAVÍTÁST KÖVETŐEN AZ ÜZEMEK ÚJRAINDÍTÁSA 2-3 NAPIG TART, amely időszak alatt több olyan technológiai tevékenységet hajtanak végre, amelyek A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEKEN ÉREZTETHETIK HATÁSUKAT, mint például FOKOZOTT ZAJHATÁS, LÁTVÁNYOS FÁKLYÁZÁS, KELLEMETLEN SZAGHATÁS.

 

A Dunai Finomítóval kapcsolatos további aktuális hírek a HELLO DUFI MOBILAPPLIKÁCIÓBAN IS ELÉRHETŐEK.