Tájékoztató

Tisztelt Városlakók!

 

A vasútfejlesztés miatt további útlezárásrakerül sor, amelyek szintén jelentős mértékben érintik Mindannyiunk életét.

 

A Dunai Finomító térségében várható forgalmirend-változások az alábbiak szerint alakulnak:

2018. október/november hónapban lezárásra kerül az Olajmunkás utca Százhalombatta felé vezető szakasza – körülbelül hat hét időtartamra –, továbbá a 6. sz. főúthozvezető útszakasz félpályás lezárása várható közel három hétre.

2018. december hónapban a Dunai Finomító vasútállomásához vezető út és az 51309 jelzésű út új kereszteződésének kiépítése kezdődik meg. A 6. sz. főutat átterelik az M6 irányába, ezért – a tervek szerint – két provizórikus hidat építenek, majd – még ebben a hónapban – összekötik a Dunai Finomító vasútállomásához vezető utat és a 6. sz. főutat.

2019. első hónapjairatervezik az Iparos úti körforgalom kiépítését félpályás útlezárással. 

2019. utolsó negyedévében– a tervek szerint – aDunai Finomító Északi portájánál található körforgalom lezárt kivezetésétkötik össze a Dunai Finomító vasútállomásához vezető útszakasszal. Az Olajmunkás utca Százhalombatta felé haladó szakaszát– várhatóan három hét időtartamra – lezárják, majd az ideiglenes utak elbontását követően a forgalmi rend helyreállításával fejezik be a Dunai Finomító térségében tervezett/végzett fejújítási munkálatokat.

 

Tisztelt Hölgyem, Uram! Tudnia kell, hogy a forgalmirend-változásról eddig sem kérték ki önkormányzatunk véleményét!

 
Vezér Mihály 
polgármester