Tájékoztatás

Örömmel értesítjük azon nézőinket, akik a DIGI TV digitális szolgáltatását veszik igénybe, hogy 2014. augusztus 29-én a HALOM TV adása is bekerült a kábelszolgáltató digitális csomagjába is. Vannak, akiknek a médiabox által automatikusan megjelenik hogy új csatorna került a csomagba, ha be van állítva náluk az automatikus frissítés, akkor minden beavatkozás nélkül vehető adásunk.

Akiknek nincs ilyen szolgáltatása, vagy automatikus hangolást kérhet és akkor valamennyi csatornát a DIGI TV által preferált sorrendben újra telepíti (bennünket is), vagy kézi hangolással, a néző által kívánt programhelyre telepíthet bennünket a 128500 kHz, Symbol rate: 6000 kS/s , Moduláció 256 QAM megadásával.

Természetesen továbbra is foghatóak vagyunk az analóg csomagokban is, szerencsére ennek minősége is javult!

 

A másik nagy kábelszolgáltatóval, a UPC-vel is folyamatban van az ügyintézés a hasonló megoldás érdekében, de az átállás pontos időpontja még nem tudható.

 

Reméljük, ez a korszerűbb és lényegesen jobb minőségű technológia kényelmesebbé teszi adásaink vételét és sok örömöt, hasznos információkat szolgáltathatunk Önöknek!

 

Mazumel Ferenc

főszerkesztő