Híradó

Adás időpontja: 
2022. április 26, kedd, 19:00
Leírás: 

VISSZATÉRÉS – Színvonalas programokat kínálnak a városi majálison

NINCS KAPÁS - Elmarad az áprilisi pontytelepítés a Bara patakba
HAZAI SIKER – Az FTC U21-es csapatát is legyőzte a battai kézilabda csapat

Május 1.
Idén végre nem akadályozza meg a koronavírus járvány, hogy újra majálisozhassunk, a battai főtéren. Színvonalas programok, gyermek koncertek és májusfa állítás is várja az érdeklődőket. Este az EDDA tribute koncertjét tekinthetik meg a zenekedvelők. A kedvcsináló hívogatót Szigetvári József szolgáltatja.
Megszólaló: SZIGETVÁRI JÓZSEF – IGAZGATÓ, BKK

Telepítés
A Dubics Tamás Horgászegyesület anyagi helyzete valamint az alacsony vízállás miatt az április 29-re tervezett pontytelepítés elmarad a patakon, tájékoztatott Czakó Attila az egyesület elnöke. Sajnos a hal ára idén is drámaian emelkedett, és a négy telepítés csak úgy lenne kivitelezhető, ha a törzstőkéhez nyúlna a horgászegyesület, erről azonban csak a pecásokból álló közgyűlés dönthet.
Megszólaló: CZAKÓ ATTILA – ELNÖK, DUBICS TAMÁS HE

NAV
Közzétette a NAV, hogy az idei évben mely vállalkozási szektorokra fordít kiemelt figyelmet. Elsősorban webáruházak, a gépjármű-kereskedések, az ingatlanközvetítők, a vendéglátóhelyek, a futárcégek és a taxisok számíthatnak ellenőrzésre, de természetesen más profilú vállalkozásokhoz is érkezhetnek adóellenőrök. A részletekről a NAV sajtóreferensét kérdeztük.
Megszólaló: SALGÓ ATTILA – SAJTÓREFERENS, NAV

Könyvtári táborok
Három tábort szervez nyáron a Hamvas Béla Városi Könyvtár. Az iskolás gyerekeket elsőként helytörténeti tábor várja, ezt követően a hagyományos mesehetet kínálják a szervezők, harmadikként pedig egy kortárs, környezetvédelmi könyvet dolgozhatnak fel a résztvevők. 
Megszólaló: LÁSZLÓ ANIKÓ – SZERVEZŐ

Kézi
Az FTC U21-es csapatát is sikerült legyőznie a Százhalombattai Kézilabda egyesület felnőtt férfi csapatának. A mérkőzésen ezúttal is sok szurkoló volt jelen, nekik a klub vezetősége meccsnapi programokkal kedveskedett. Jól szerepel a battai csapat a rájátszásban, eddig mindössze egy mérkőzést veszítettek el.
Megszólaló: TALLÉR ZSOLT – ELNÖK, SZKE

AJÁNLÓ: HETI SPORT
Híradónk után Heti Sport című magazinunkkal folytatjuk adásunkat, amelyben ezúttal kézilabdával, labdarúgással és ökölvívással várjuk a sportkedvelőket. Szurkoljanak velünk!