Kiváló zene, kiváló zenészek, nemes cél a Hospice ellátásért!

A Freedom zenekar jótékonysági koncertje ismét fergeteges volt, melyet az idei évben a Százhalombattai Gondoskodás 2000 Ápolási Szolgálat Hospice Ellátás javára szerveztünk. Örömmel tölt el, hogy sokan jöttek el és fontosan tartották, hogy a zenei élményen túl adományozzanak erre a nemes célra,  melyet az ellátás fejlesztésére fordítanak.

Köszönetemet és elismerésemet fejezem ki Schaffer Judit vezetőnek, munkatársainak és önkénteseinek, hogy a szívvel, lélekkel, szeretettel végzik széleskörű munkájukat, segítve és megkönnyítve ezzel a súlyos betegek és hozzátartozóik nehéz időszakát is.

Köszönöm Katona Tamásnak, a szervezőknek, a kiváló művészeknek, zenészeknek és mindazoknak, akik közreműködtek a koncert megvalósításában.

Aki nem tudott részt venni a koncerten, de szívesen támogatná Hospice munkáját az még egy hétig utalhatja adományát a 10102093-58362100-01000002 bankszámlaszámra.

Az adományt egy későbbi időpontban adjuk át, amelyről tájékoztatni fogom Önöket.

Örülök, hogy ismét bebizonyítottuk, hogy Százhalombatta összefogott egy újabb nemes cél érdekében. Csodálatos érzés segíteni!Vezér Mihály
polgármester