Kedves százhalombattai ballagó, érettségiző Diákok!

Városunk középiskoláiból az idei évben 155 diák ballag el április 29-én, és kezdi meg az érettségi vizsgákat május 2-án, hétfőn.

 

A sikeres vizsgában biztos vagyok, mert tudom, hogy diákjainkat kiváló pedagógusaink készítették fel a legjobb tudásukat adva át számukra.

 

Önkormányzatunk – mint minden évben – az idei ballagó, érettségiző diákoknak is egy gravírozott tollal kíván sikeres érettségi vizsgát! A tollakat eljuttattuk az iskolákba, minden érettségire érkező diákot az asztalán fogja várni, egy köszöntő levél kíséretében.

 

Természetes, hogy most vegyes érzések kavarognak Önökben: nosztalgia, félelem, izgalom, öröm, és egy csöppnyi bizonytalanság: hogy teljesítek az érettségin? Mi lesz, ha felvesznek és mi lesz, ha nem? Közben felbukkannak az iskolában töltött hosszú évek szép emlékei is, kedvenc tanáraik intelmei, osztálytársak viccelődései. Nem tudhatják, hogy kit hova sodor az élet, de egy dologban biztosak lehetnek: Százhalombatta igazi otthonként mindig hazavárja Önöket, ahol megpihenhetnek, erőt gyűjthetnek, és boldog családot alapíthatnak. Mert az Önök szüleinek is köszönhetően Százhalombatta egy olyan hely, amely mindig fejlődik, és ahol jó élni!

 

Városunk minden lakója nevében sok sikert kívánok!

 

Tisztelettel:
Vezér Mihály
polgármester