Híradó

Adás időpontja: 
2024. június 17, hétfő, 19:00
Leírás: 

VISSZAIGAZOLÁS – Ismét Szalai Attila nyerte a legnagyobb arányban a választásokat

MŰVÉSZI KÖNNYEDSÉG – Szombaton rendezték meg a Proseccós éjszakák 11. előadását
KORTALAN – Retro hangulatú alapítványi bált tartottak a Napsugár Óvoda udvarán

Szalai Attila
Szalai Attila független önkormányzati képviselő 74%-os, kiemelkedő eredménnyel nyerte meg választókerületében az önkormányzati választást, így a következő ciklusban is folytathatja képviselői munkáját. Ezt az alkalmat is kihasználva, megköszönte  választói bizalmát és értékelte az elmúlt kampányidőszakot is.
Megszólaló: SZALAI ATTILA – ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ

Proseccós éjszakák
Szombaton, a Szent István téren tartották a Proseccós éjszakák 11. előadását. A könnyed és színvonalas rendezvény sztárvendége Sári Éva volt, és ezúttal is közreműködött a Hubay Jenő Ifjúsági Fúvószenekar, a Batta Balett Stúdióból pedig az óvodásoktól a seniorokig minden korosztály megmutatta tánctudását.
Megszólaló: HÁZI TAMÁS – SZERVEZŐ

Napsugár Óvoda
A retro jegyében rendezett egyesületi bált a Napsugár Óvoda. Az estet az intézmény udvarán tartották, ahol tánc, street food ételek és EB-sarok várta a szülőket és az óvoda dolgozóit. A jó hangulatú rendezvény bevételét az óvoda udvarának fejlesztésére fordítja a Míg Megnövök Egyesület.
Megszólaló: VLKOVSZKI ILDIKÓ – IGAZGATÓ, NAPSUGÁR ÓVODA

Foci
Katona István a VUK Se elnöke élőben, a stadionból követte a Magyar válogatott EB mérkőzését. A 3-1-es kudarc a kölni stadionban is elkeserítette a szurkolókat, de a mérkőzés előtti hangulat fantasztikus élmény volt. Őt kérdeztük tapasztalatairól és esélylatolgatásra is kértük.
Megszólaló: KATONA ISTVÁN – ELNÖK, VUK SE

Régészeti Park
A Régészeti Park legtöbbet használt közösségi épülete már rendkívül rossz állapotban volt, ezért az önkormányzat támogatásával felújítják az építményt. A munka körülbelül a felénél tart, a szerkezetet már megerősítették, hamarosan a nádtető is fölkerül a házra.
Megszólaló: T. NÉMETH GABRIELLA – IGAZGATÓ, MATRICA MÚZEUM

AJÁNLÓ: PALETTA
Híradónk után Paletta című kulturális magazinunkkal folytatjuk adásunkat, amelyben – egyebek mellett – beszámolunk Dánielfy Gergely, Kollányi Zsuzsi és a New Level Empire százhalombattai előadásáról. Maradjanak velünk!