Híradó

Adás időpontja: 
2024. április 02, kedd, 19:00
Leírás: 

FŐ AZ EGÉSZSÉG – Újabb ingyenes szűrőnapot tartanak a SZEK-ben

TERVEK ÉS FELADATOK – Közgyűlést tartott a Százhalombattai Polgárőr Egyesület
NYUSZI ÜL A FŰBEN – Húsvéti családi délelőttöt szervezett Lukács Bernadett önkormányzati képviselő

Sajtótájékoztató
A tavaly novemberben szervezett egészségügyi szűrés rendkívül népszerű és eredményes volt, ezért újra ingyenes szűrőnapot tartanak a Százhalom Egészségügyi Központban. A vizsgálatra százhalombattai lakosok jelentkezhetnek. A témáról ma délután tartott sajtótájékoztatót városunk polgármestere.
Megszólaló: VEZÉR MIHÁLY PH.D. - POLGÁRMESTER
TÖRÖK SÁNDOR - ALPOLGÁRMESTER

Polgárőrség
Március 29-én, közgyűlést tartott a Százhalombattai Polgárőr Egyesület. Az ülésen elfogadták a szervezet 2023-as beszámolóját és idei költségvetését, meghatározták a fontosabb feladatokat, és egy képzésen is részt vehettek a tagok, amelyet dr. Pintér Renáta tartott az állatvédelemről.
Megszólaló: SZALAI ATTILA – ELNÖK, SZÁZHALOMBATTAI POLGÁRŐR EGYESÜLET

Családi nap
Családi napot szervezett Lukács Bernadett nagyszombat délelőttjére a dunafüredi Szivárvány térre. A jó hangulatú rendezvényen a gyerekek tojást kereshettek, nyulat, kecskét és csibét simogathattak, és felszabadultan játszhattak.
Megszólaló: LUKÁCS BERNADETT – ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ
TAKÁCS TAMARA

Tábor
A múlthéten kezdődött és ma reggel folytatódott a könyvtár tavaszi tábora. A mesenapok központi figurája idén a medve lett, a gyerekek holnap Budakeszire is ellátogatnak, hogy találkozhassanak egy valódi mackóval. Ma reggel mese előadást hallgathattak meg a könyvtárban.
Megszólaló: LÁSZLÓ ANIKÓ - KÖNYVTÁROS

Afrikai por
Az utóbbi napok nyárias időjárása mellett az erős széllel jelentős mennyiségű afrikai por is érkezett. Szerencsére ma reggelre a szaharai port kimosta az eső, így fellélegezhetett az ország lakossága. Az időjárás újra javulni kezdett, a hétvégén egyes helyeken a 30 fokot is meghaladhatja majd a hőmérséklet.
Megszólaló: MESTERHÁZY ANDRÁS - METEOROLÓGUS

AJÁNLÓ: HETI SPORT
Híradónk után Heti Sport című magazinunkkal folytatjuk adásunkat, amelyben ezúttal rögbivel, kosárlabdával és karatéval várjuk a sportkedvelőket. Maradjanak
velünk!