Híradó

Adás időpontja: 
2024. február 20, kedd, 19:00
Leírás: 

VÁLLALATI KAPCSOLAT – Új képzési formák a SZISZKI-ben

SPORTVARÁZS – Játékos sportdélutánt tartottak az óvodásoknak a Kőrösi iskolában
TÁNCOS KÖZÖSSÉG – Holnap indul a BKK és a Forrás közös néptánctanfolyama

Duális képzés
Az elmúlt időszakban ismét megerősödött, és szorosabbra fűződött a SZISZKI és a Dunai Finomító kapcsolata. Ezzel az a MOL szándéka, hogy biztosítani tudja a megfelelő szakképzettségű és felkészültségű munkaerő utánpótlását. A két fontos képzési terület a gépészet és a vegyészet.
Megszólaló: HAZUGA KÁROLY - A MOL DOWNSTREAM ÜZLETÁG ÜGYVEZETŐJE, LÁSZLÓNÉ GARAGULY ANIKÓ – A SZISZKI SZAKMAI IGAZGATÓJA

Kőrösi
Sportvarázs címmel tartottak játékos foglalkozást nagycsoportos óvodásoknak a Kőrösi iskola pedagógusai. Az intézmény második alkalommal nyitotta ki ajtaját az iskolába készülő gyerekek előtt, a jövő héten pedig szülői fórumot tartanak.  
Megszólaló: TORNAI BOGLÁRKA – IGAZGATÓHELYETTES, KŐRÖSI ISKOLA

Néptánc
Holnap este indul a Barátság Kulturális Központ és a Forrás Néptáncegyüttes tíz hetes néptánc tanfolyama, amelyre elsősorban lelkes kezdőket várnak, minden korosztályból. A kurzusba bármikor be lehet csatlakozni.
Megszólaló: HEIGER FÁBIÁN FANNI – ÜGYVEZETÖ, MAGYAROK ÖRÖKSÉGE ALAPÍTVÁNY

NAV
Az áfabevallások elektronikus összeállításának és benyújtásának támogatására vezette be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az e-ÁFA rendszert. A havi bevallók mától vehetik igénybe a szolgáltatást, amelynek részleteiről a NAV megyei sajtóreferensét kérdeztük.
Megszólaló: SALGÓ ATTILA – SAJTÓREFERENS, NAV

Kézilabda
Hétvégén tartották a férfi kézilabdázók NB II-es bajnokságának első mérkőzéseit.
Az F csoportban szereplő Százhalombatta a Dunaharaszti otthonában lépett pályára vasárnap délelőtt. A mérkőzés magabiztos, tízgólos vendég győzelemmel zárult, így a mieink továbbra is veretlenül vezetik a tabellát. A csapat célja az, hogy feljussanak a magasabb osztályba.
Megszólaló: TALLÉR ZSOLT – ELNÖK, SZKE

AJÁNLÓ: HETI SPORT
Híradónk után Heti Sport című magazinunkkal folytatjuk adásunkat, amelyben ezúttal senior úszással és vízilabdával foglalkozunk, és összefoglalót láthatnak egy rendhagyó eredménnyel zárult női kosárlabdamérkőzésről is. Maradjanak velünk!