Híradó

Adás időpontja: 
2024. február 13, kedd, 19:00
Leírás: 

SZÍVESEN – A főtér melletti „szív kapu” Valentin napi díszekbe öltözik

SZÁMVETÉS - A 2024-es költségvetésről tárgyaltak az önkormányzat szakbizottságai
ÉLETMENTŐ – Véradást szervezett városunkban a Magyar Vöröskereszt

Szívkapu
A főtér melletti szívkapura ma délután feltette az első Valentin napi díszt városunk polgármestere. A szerelem szimbólumaként is szolgáló újabb városdísz már hónapok óta látható a Szent István templom mellett, de igazi kiteljesedését a szerelmesek napja alkalmából érheti el.
Megszólaló: VEZÉR MIHÁLY PH.D. - POLGÁRMESTER

OSZB
Az Oktatási és Szociális Bizottság tanácskozásával folytatódott tegnap a testületi tanácskozást előkészítő ülések sora. A bizottság tagjai tárgyaltak városunk 2024-es költségvetéséről, és döntöttek tűzifa támogatásról, illetve javaslatot tettek önkormányzati bérlakás szociális lakássá való átminősítéséről is. Tájékoztatást hallgattak meg az Eötvös Iskola egyházi fenntartásba helyezéséről.
Megszólaló: SZABÓ ZOLTÁN – ELNÖK, OKTATÁSI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁG

KB
Harmadikként a Környezetvédelmi Bizottság ülésezett hétfő délután. Ez a bizottság is tárgyalt Százhalombatta idei költségvetéséről, amelyet Szabó Attila elnök vállalhatónak nevezett, és külön örömét fejezte ki, amiért parkolóbővítésre és a zöldfelületek karbantartására is jut elég pénz.
Megszólaló: SZABÓ ATTILA – ELNÖK, KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG

Véradás
Véradást tartott ma délután a Magyar Vöröskereszt a Barátság Kulturális Központban. Százhalombattán, országos viszonylatban, magasnak mondható a véradási kedv, és vannak, akik alig várják ezeket az alkalmakat.
Megszólaló: SEBŐK KRISZTINA – TERÜLETI VEZETŐ, MAGYAR VÖRÖSKERESZT

Kőrösi
Zenével, mesével, interaktív játékkal és kézműves foglalkozással várta a nagycsoportos óvodásokat tegnap délután a Kőrösi iskola. Az intézmény két osztályt szeretne indítani a következő tanévben, az érdeklődők megismerhették az osztályfőnököket és az iskola specialitásait is.
Megszólaló: TORNAI BOGLÁRKA – IGAZGATÓHELYETTES, KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

AJÁNLÓ: HETI SPORT
Híradónk után Heti Sport című magazinunkkal folytatjuk adásunkat, amelyben ezúttal kosárlabdával, labdarúgással és úszással várjuk nézőinket. Szurkoljanak velünk!