Híradó

Adás időpontja: 
2023. november 16, csütörtök, 19:00
Leírás: 

ELŐJEGYZÉSBEN – Beváltotta a várakozásokat a SZEK online időpontfoglaló rendszere 

FEDŐSZTORI - Az önkormányzat támogatásával, új sátorfedést készítenek a VUK SE műfüves focipályája fölé
IN VINO VERITAS – Idén is megrendezi népszerű borestjét a Városi Könyvtár

Előjegyzés
A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy bevált az új online időpont foglalási rendszer a Százhalom Egészségügyi Központban. Olyannyira, hogy a kezdeti 30 után 60 napra hosszabbították meg az előjegyzési intervallumot. A tapasztalatok részleteiről a SZEK főigazgatóját kérdeztük.
Megszólaló: DR. BERZÉKI FERENC – FŐIGAZGATÓ, SZEK

Sátorállítás
A VUK SE műfüves pályáját minden évben lefedik, hogy télen is tudjanak edzéseket tartani, és a pályát bérlők is komfortosan sportolhassanak. Az előző sátor és a hozzá tartozó gépészeti rendszer már megbízhatatlan volt, ezért az önkormányzat támogatásával új fedést kap a focipálya.
Megszólaló: KATONA ISTVÁN – ELNÖK, VUK SE

Eötvös
Szél Nikolett – szülőként – évek óta ajándékoz sportszereket az Eötvös iskolának. Idén minden osztály kapott egy új focilabdát, amelyeket a gyerekek a mai átadó ünnepség után azonnal használni is kezdtek.
Megszólaló: SZÉL NIKOLETT
VÉRTESI-SIMÓ ERZSÉBET – TESTNEVELŐ TANÁR
KASZÁS ATTILA – TESTNEVELŐ TANÁR

Garázs
Amint beköszöntenek a téli fagyok, egyre többen gondolnak arra, hogy jobb lenne gépjárműveiket fedél alatt tárolni, hogy ne kelljen reggelente jeget kaparni, és a karosszériának sem tesz jót a zord időjárás. A SZÁKOM Kft. a főtéri mélygarázsban kínál beálló helyeket. A részletes feltételekről a cég munkatársát kérdeztük.
Megszólaló: DARÁZS PÉTER – ÜZEMELTETÉSI MUNKATÁRS, SZÁKOM KFT.

Borest
„Az idő labirintusában” kalandozhatnak azok, akik jegyet vásárolnak a Hamvas Béla Városi Könyvtár december 1-jei, immár hagyományosnak mondható játékos borestjére. A rendezvény bevétele ezúttal is a könyvtár fejlesztését szolgálja. A részletekről a játékmesterekkel beszélgettünk. 
Megszólaló: HEGEDŰS ANITA – JÁTÉKMESTER
KOLLÁTH SÁRA – JÁTÉKMESTER

AJÁNLÓ: XXX. SUMMERFEST – FERENCZI GYÖRGY ÉS A RACKAJAM
Híradónk után a 30. Summerfest egyik emlékezetes eseményét, Ferenczi György és a Rackajam koncertjét idézzük fel. Maradjanak velünk!