Híradó

Adás időpontja: 
2023. november 15, szerda, 19:00
Leírás: 

KÉSZENLÉTBEN – Felkészült a Szákom Kft. a téli hónapokra, a hó és a csúszásmentesítésre

SPÓROLÁS – Néhány héten belül energiatakarékosabbá válik a Pitypangos óvoda
PÓDIUMBESZÉLGETÉS - Strausz Kálmán volt az OMNYE klubnapjának vendége

Téli felkészülés
A Szákom Kft, és az önkormányzat közötti szerződés értelmében november 15-től kell biztosítani a város útjainak síkosságmentesítését, ha az időjárás megkívánja. Mostanra minden felkészülési munkát elvégeztek, a géppark és az eszközök, valamint a szóró anyagok is rendelkezésre állnak.
Megszólaló: TŐKE GYULA – FŐMÉRNÖK, SZÁKOM KFT.

Óvoda
A Pitypangos óvoda szigetelése is jól halad, és a belső munkákkal is végeztek, ennek hatására lényegesen energiatakarékosabbá válik az intézmény. A világító testeket leszerelték, és új ledes lámpákat helyeztek fel, de a radiátor szelepek is
szabályozhatóak lettek.
Megszólaló: MIKULÁSIK JUDIT – INTÉZMÉNYVEZETŐ, PITYPANGOS ÓVODA

OMNYE
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesületének tagjai fontosnak tartják a szellemi töltekezést is, ezért időnként előadásokat hallgatnak meg, változatos témákról. Most Strausz Kálmán karnagyot látták vendégül egy pódiumbeszélgetésre.
Megszólaló: POGÁNY GYULA – AZ OMNYE ELNÖKSÉGÉNEK TAGJA, STRAUSZ KÁLMÁN - KARNAGY

Hajléktalan szálló
Az utóbbi hetekben a hideg idő miatt megnőtt a feladat a százhalombattai Hajléktalanszállón. Az utcai szolgálatosok munkája is gyarapodott, hiszen jónéhányan a hideg ellenére sem húzódnak be az intézménybe, ráadásul mostanában egyre több fedél nélkül élő ember érkezik Százhalombattára.
Megszólaló: HAJNAL KATA - INTÉZMÉNYVEZETŐ

Százhalom újság
Bizonyára már sokan várták, hogy megjelenjen a Százhalom Magazin legújabb lapszáma. Szabó Gábor képviselőnek köszönhetően az óvárosi lakók többsége a postaládájában is megtalálhatja az újságot, melyben ezúttal is érdekes és különleges írások találhatók.
Megszólaló: SZABÓ GÁBOR – ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ

AJÁNLÓ: SPORTÉLET
Híradónk után Sinka László várostörténeti előadását tekinthetik meg, településünk sportéletének fejlődéséről. Maradjanak velünk!