Híradó

Adás időpontja: 
2022. január 13, csütörtök, 19:00
Leírás: 

ELSŐ BABA - Január harmadikán született az idei első százhalombattai újszülött

ELISMERÉS – Örökös Zöld Óvoda lett a Kipp-Kopp Óvoda
TEREPSZEMLE – Megnéztük, hogyan halad az atlétika pálya építése

Első baba
Január harmadikán született Százhalombatta idei első újszülöttje. Kitti és édesanyja is jól van. Ma kora délután Vezér Mihály polgármester a pandémia miatt – elővigyázatosságból – a Polgármesteri Hivatalban köszöntötte őket, és adta át a babacsomagot.
Megszólaló: VEZÉR MIHÁLY PHD – POLGÁRMESTER
SZÜLŐK

Kipp-Kopp Óvoda
Tizenkét év munkájának eredményeként kapta meg az Örökös Zöld Óvoda címet a Százhalombattai Kipp-Kopp Óvoda. Az intézmény továbbra is nagy hangsúlyt kíván fektetni a környezet- és egészségtudatos életmódra nevelésre, az óvoda külső és belső tereinek „zöldítésére”.
Megszólaló: TAKÁCSNÉ SIMONICS JUDIT – INTÉZMÉNYVEZETŐ

Atlétika pálya
A hidegre fordult időjárási körülmények között is az ütemtervnek megfelelően halad az atlétika pálya építése a Kőrösi iskola udvarán. A Magyar Atlétikai Szövetség által finanszírozott projekt nemcsak az iskola tanulóit, hanem a város sportolóit is kiszolgálhatja.
Megszólaló: SZABÓ ZOLTÁN – INTÉZMÉNYVEZETŐ

Hajléktalanszálló
A tél eddigi leghidegebb napjain és éjszakáin vagyunk túl. Ezekben a napokban leginkább a Hajléktalanszálló utcai szolgálatos dolgozóinak munkamennyisége nő meg. Sajnos néhányan az extrém hidegben is az utcán töltik a nappalokat és az éjszakákat, ezért rájuk ilyenkor nagyobb figyelmet kell fordítani.
Megszólaló: HAJNAL KATA – INTÉZMÉNYVEZETŐ, HAJLÉKTALANSZÁLLÓ

Szakácsverseny
Balázs Attila csapata idén is részt vesz a közétkeztetési főzőversenyen, melynek célja, hogy bemutassák, hogy a közétkeztetésben is dolgoznak profi szakácsok, és egy átlagos menü árából is lehet finom, minőségi ételt készíteni. A csapat idén is a legjobbak között van, tegnap sikeresen kvalifikálta magát a március 23-i döntőre.
Megszólaló: ZOLTAI ANNA – ELNÖK, KÖZÉTKEZTETŐK, ÉLELMEZÉSVEZETŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE
BALÁZS ATTILA - SÉF

AJÁNLÓ: NAGYKANIZSA SPORTTÖRTÉNETE AZ ARÉNA SZÜLETÉSÉIG
Híradónk után a szokásosnál messzebbre, Nagykanizsára kalauzoljuk el nézőinket. Stábunk a város sporttörténetét feldolgozó filmet készített, ezt láthatják nézőink a Híradó után. Maradjanak velünk!