Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2024. május 14, kedd, 19:45
Leírás: 

Ladakh-i Trekking - Mintegy 7 esztendeje már hogy Szeifertné Tóth Erika India északnyugati csücskében Ladakh-ban járt. Nemrégiben a HBVK-ban tartott élménybeszámolót útjáról

Majális
Csodaszép idővel érkezett a május, így az idei majális rendezvényeit az időjárás sem zavarta meg. A rengeteg program közül mindenki találhatott érdekeset, megfelelőt. Mi most nem a programokat elevenítjük fel, hanem nosztalgiázni hívjuk önöket a régi majálisok emlékével.

Ladakh-i Trekking
Mintegy 7 esztendeje már hogy Szeifertné Tóth Erika India északnyugati csücskében Ladakh-ban járt. Útja során rengeteg élményt gyűjtött, amelyeket videókon és fényképeken örökített meg. Nemrégiben a HBVK-ban tartott élménybeszámolót útjáról.
Megszólaló: Szeifertné Tóth Erika

Könyvajánló
Műsorunkban időről-időre egy-egy könyvet ajánlunk olvasásra, hogy megkönnyítsük a választást arra az esetre amikor nincs ötletük. Most a Hamvas Béla Városi Könyvtár könyvtárosa Kolláth Sára, Maya Lande norvég író, forgatókönyv író regényét ajánlja.
Megszólaló: Kolláth Sára

Emmauszi tanítványok
Húsvét és pünkösd között Jézus négy jelenését örökíti meg a Biblia. Tamási József atyával ezúttal a harmadikról, vagy az emmauszi tanítványok példázatáról beszélgetünk.
Megszólaló: Tamási József – címzetes apát